BANDAI Figukonsts ZERO Sailor Moon Crystal Sailor Saturn Extra samlaibles B69
BANDAI Figur Rise ståard ULTRAMAN B typ Plastic modellllerler japan importeraera NY

Välkommen till alkoholhjälpen!

Alkoholproblem, alkoholist eller alkoholberoende?

BANDAI FORMANIA EX bilen Suit Gundam 0083 Gundam första prödotypen Full Burnen
Bandai Fullständig Markering Modifiering Kamän Rider Decadive Decadförare

Kanske tycker du inte att någon av de beskrivningarna passar på dig och din situation? Oavsett vad andra säger om det eller vad du kallar det för själv så hoppas vi att du har nytta av den här sidan.

Alkoholhjälpen består av ett diskussionsforum där du kan läsa och diskutera frågor kring förändrade alkoholvanor med andra användare och med oss som arbetar med alkoholhjälpen. Du kan också anmäla dig till mer stöd i form av fördjupad bedömning av dina alkoholvanor, program som kan hjälpa dig förändra dina vanor och möjlighet att ställa frågor till våra rådgivare.

Du kan även kontakta oss på BANDAI BEN 10 ULTATIMAT ALIEN ULIMATRIX OMNITRIX WATCH EUROPEISK låda SEALD RARE eller följa oss på Facebook eller Twitter (Tänk på att inte skicka känslig eller privat information via mejl eller sociala medier).

Rådgivare

Här är vi som arbetar på alkoholhjälpen just nu:

Rosette är beteendevetare och håller utbildningar i Motiverande samtal. Hon har även lång erfarenhet som rådgivare på Alkohollinjen.

Magnus har varit med sedan alkoholhjälpen startade 2007 och arbetar som kurator påBANDAI BMW 2000CS E120 - CREAM L23.0cm avlägsenKONTROLL - GOD KONDITION, Beroendecentrum Stockholm

Carina är beteendevetare och arbetar med CRAFT för anhöriga till någon med beroendeproblematik samt håller utbildningar i Motiverande Samtal. Hon har även skrivit böcker för anhöriga.

Sofia är psykolog och arbetar som rådgivare på anhörigstödet. Hon har lång erfarenhet av smärt- och stressrehabilitering och har även arbetat med depression och ångest.

Li-Lo är socionom och arbetar som utbildare och handledare i Motiverande samtal. Li-Lo arbetar även som rådgivare på Alkohollinjen.

Nell är beteendevetare och arbetar som rådgivare på alkoholhjälpen och Alkohollinjen. Hon arbetar även med utbildning och handledning i Motiverande samtal.

Bandai BPX -01 Själen av Popynica slåssship anni 70 YAMTO stjärnablazer