Tecnomodellller Ligier JS2 24h Le Mans 1974 Chasseuil Leclere 18 skala LE120
TECNONmodellllerEL TMD1831B FERRARI 330 P4 LM 1967 TEAM NATIONELL BELGE MAINSE 1 18

Välkommen till alkoholhjälpen!

Alkoholproblem, alkoholist eller alkoholberoende?

TECNONmodellllerEL TMD1852D FERRARI 166 MM N.624 MM 1949 C.BIONETTI -E -SAVANI 1 18
TECNONmodellllerEL TMD43EX02E MCLAREN 570S VOLCANO YLlåg 2015 43 modellllerLINO DIE CAST

Kanske tycker du inte att någon av de beskrivningarna passar på dig och din situation? Oavsett vad andra säger om det eller vad du kallar det för själv så hoppas vi att du har nytta av den här sidan.

Alkoholhjälpen består av ett diskussionsforum där du kan läsa och diskutera frågor kring förändrade alkoholvanor med andra användare och med oss som arbetar med alkoholhjälpen. Du kan också anmäla dig till mer stöd i form av fördjupad bedömning av dina alkoholvanor, program som kan hjälpa dig förändra dina vanor och möjlighet att ställa frågor till våra rådgivare.

Du kan även kontakta oss på TBLeague 1 6 Purgatori Vampyr Kvinnlig havslös figur w vingeS Set PHIEN eller följa oss på Facebook eller Twitter (Tänk på att inte skicka känslig eller privat information via mejl eller sociala medier).

Rådgivare

Här är vi som arbetar på alkoholhjälpen just nu:

Rosette är beteendevetare och håller utbildningar i Motiverande samtal. Hon har även lång erfarenhet som rådgivare på Alkohollinjen.

Magnus har varit med sedan alkoholhjälpen startade 2007 och arbetar som kurator påTBLeague 1 6 Soldier Strange Action Figur Head &Body &Tillbehör Set PL2019 -137, Beroendecentrum Stockholm

Carina är beteendevetare och arbetar med CRAFT för anhöriga till någon med beroendeproblematik samt håller utbildningar i Motiverande Samtal. Hon har även skrivit böcker för anhöriga.

Sofia är psykolog och arbetar som rådgivare på anhörigstödet. Hon har lång erfarenhet av smärt- och stressrehabilitering och har även arbetat med depression och ångest.

Li-Lo är socionom och arbetar som utbildare och handledare i Motiverande samtal. Li-Lo arbetar även som rådgivare på Alkohollinjen.

Nell är beteendevetare och arbetar som rådgivare på alkoholhjälpen och Alkohollinjen. Hon arbetar även med utbildning och handledning i Motiverande samtal.

TBLeague 1 6th skala PL2019 -138 drottning of Egypt CLEOPATRA Action Figur leksak